Tres o sis mesos de classes de zumba a prop de Plaça d'Espanya des de 34 €

Ritmic BCN

Sólo por tiempo limitado!
Hasta un 61% de descuento
80+ comprados
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

En resumen


T’agrada mantenir-te en forma però exercitar-te amb les màquines del gimnàs et fa sentir com l’R2-D2? És hora de que et diverteixis mentre fas esport amb aquest cupó.

Tria entre dues opcions

  • Tres mesos de classes de zumba per 34 € en lloc de 76 €
  • Sis mesos de classes de zumba per 59 € en lloc de 152 €

Ritmic Bcn t’ofereix tres o sis mesos de classes de zumba. S’imparteix una hora de classe setmanal i l’oferta inclou també la matrícula. 

Què és la zumba?

La Zumba és un moviment o disciplina fitness d’origen colombià. S’adreça a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos a través de moviments de diferents balls combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. La zumba utilitza dins les seves rutines els principals ritmes llatinoamericans, com la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i la samba.

Ritmic Bcn

Rítmic Bcn és una escola de dança que es troba molt a prop de Plaça d’Espanya. Des de 2013, després de diversos anys d’experiència a altres escoles i entitats de Sabadell, dinamitza activitats durant tot l’any. Els seus professionals, ofereixen classes i activitats com: zumba, flamenco, kizomba, dance hall, gimnàsia rítmica, etc. per a petits i adults.

Condiciones


Edat mínima: 12 anys. És obligatori dur roba esportiva.
Vàlid només per a nous clients. Validesa: 6 mesos des de la data de compra.
Límit d’un cupó per persona. En pots regalar 1 d’addicional.
Reserves via mail a info@ritmicbcn.com tot indicant les teves dades personals, els mesos de curs que has comprat i el codi de cupó. Et respondran amb la data d’inici de les teves classes.
Horari: Dll de 15:30h-16:30h. Dim de 15:30h-16:30h i de 17h a 18h. Div de 20h-21h.
Preu original verificat el 15/12/2014.
Condicions generals

Sobre Ritmic BCN


Con la compra de esta oferta podrá desbloquear puntos que se pueden gastar en otras ofertas. Cada 5.000 puntos pueden ser canjeados por 5 € de descuento en tu próxima compra.